Департамент культури

У БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ №10 ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОМАНУ "ДОКИ СМЕРТЬ НЕ РОЗЛУЧИТЬ НАС"

Дата  25 травня 2016 року

Година: 16.00

Місце проведення:       бібліотека-філія № 10 (клуб літературних презентацій    «Вперше»)

Адреса:            Київський   майдан, 13

Захід :    Презентація історичного роману  Юрія Вовка  «Доки смерть не розлучить нас»

Бібліотека-філія №10  спільно з Волинською  «Свободою»  організовують презентацію історичного роману Юрка Вовка «Доки смерть не розлучить нас». У презентації візьмуть участь представники наукових і письменницьких кіл, громадських організацій

В основі історичного роману Юрка Вовка «Доки смерть не розлучить нас» – долі борців за волю та незалежність України, які постають через призму боротьби ОУН-УПА на сході та заході України. Одна з сюжетних ліній – це Волинь, округа навколо урочища Вовчак (села Верба, Овадне, Крать, Блаженик, місто Володимир-Волинський), де народився і формувався головний герой твору. Інша сюжетна лінія – про ті краї, які увійшли в історію звитягою героїв славної Холодноярівської Республіки на Черкащині, звідки родом головна героїня твору.

Роман  розкриває одну з таємниць сім’ї автора і наповнює реальним змістом низку «білих плям» сторінок визвольної боротьби українців, про яку він дізнався, відвідавши у далекій Америці свого дядька та його родину. Книга цікава як шанувальникам художнього читання, так і дослідникам історії рідного краю.

Книга вийшла у 2016 році у Харківському  видавництві «Клуб сімейного дозвілля. Автор присвятив її світлій пам’яті нашого земляка, колишнього голови Волинської обласної організації Національної Спілки письменників України Олега Потурая

Юрій Вовк народився в с. Звиняче Горохівського району . За фахом журналіст, член Національної спілки письменників Волині. Автор семи книг.

На презентації звучатимуть уривки із книги у виконанні учасників аматорського театру «Вперше», який діє у бібліотеці

25 травня 2016 р.

АРХІВ НОВИН:

Показати новини сайту за період: